هوک CAN BE FUN FOR ANYONE

هوک Can Be Fun For Anyone

هوک Can Be Fun For Anyone

Blog Article

↑ «: آزمایش اندازه‌گیری ضریب سختی فنر». بایگانی‌شده از روی نسخه اصلی در ۳۱ دسامبر ۲۰۱۲. دریافت‌شده در ۲۹ ژوئن ۲۰۱۱.

«نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۸۵». درگاه ملی آمار ایران. بایگانی‌شده از اصلی در ۱ ژانویه ۲۰۱۳. دریافت‌شده در ۱ ژانویه ۲۰۱۳.

این فیلم به کارگردانی حسین ریگی و تهیه‌کنندگی علی آشتیانی‌پور محصول سال ۱۴۰۱ در ژانر اجتماعی،خانوادگی و درام است.

هر چقدر که دو جسم به هم نزدیک‌تر باشند این نیروی جاذبه بیشتر خواهد بود. در مورد این فرضیه که آیا با افزایش فاصلهٔ اجسام از یکدیگر، این نیروی جاذبه ناپدید می‌شود یا خیر، شخصاً هنوز به پاسخی قطعی دست نیافته‌ام …»

۵۵ متن تبریک روز رشت +عکس نوشته و استوری تبریک روز رشت ۱۴۰۳

هوک زمین‌شناس ارزنده‌ای بود و دربارهٔ منشأ سنگواره‌ها مطالعاتی داشت. وی در معماری نیز صاحب نظر بود و پس از آتش‌سوزی بزرگ شهر لندن نقشهٔ شهر را طرح کرد که بعداً از روی آن شهر نیویورک را بنا کردند.

از کودکی در کنار پدر تجربه پشت دوربین را داشتم اما در عین حال کار با حسین ریگی برایم بسیار ارزشمند بود. کاراکتری من آن را ایفا کردم، چالش بزرگی برایم بود به همین دلیل درباره آن بسیار با کارگردان صحبت کردم.

هوک در یکی از جلسات انجمن سلطنتی در ۱۶۶۶ چنین بیان می‌دارد: «برای شما در مورد سیستمی در جهان توضیح خواهم داد که با سایر سیستم‌هایی که تاکنون دربارهٔ آن‌ها شنیده‌اید بسیار تفاوت دارد، این سیستم بر پایهٔ اصول زیر بنا شده‌است:

از طرف دیگر، نیوتون در تمام نسخه‌های کتاب خود این مسئله را پذیرفته و تأکید کرده‌است که هوک قانون عکس مجذور را در منظومهٔ شمسی مطرح کرده‌است. نیوتون در توضیح اصل چهارم از کتاب خود از ورن، هوک و هالی در این زمینه نام برده‌است. نیوتون همچنین به هالی گفته‌است هوک که ارتباط او با هوک در سال‌های ۱۶۷۹–۸۰، علاقهٔ پنهان او به مسائل مرتبط با علوم اخترشناسی را مجدداً بیدار کرده‌است، اما به اعتقاد نیوتون، هوک هیچ چیز جدید و بدیعی را به او نگفته‌است.

بهترین فیلم های کمدی ایرانی اینجا با دهشتناک‌ترین کابوس‌هایتان ملاقات می‌کنید

برای دسترسی به نسخه آنلاین مطلب، استفاده از کلیه امکانات آن و داشتن تجربه کاربری بهتر اینجا کلیک کنید.

۳ فیزیک ۳.۳.۱ قانون هوک ۳.۳.۲ گرانش ۳.۴ زمین‌شناسی ۳.۵ نجوم ۳.۶ روان‌شناسی ۳.۷ شیمی ۴ جستارهای وابسته ۵ پیوند به بیرون ۶ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات رابرت هوک

هوک بر اساس آزمایش های خود با فنرها، سیم های کششی و سیم پیچ ها، قاعده ای را بین کشش و نیرو بیان کرد که به قانون هوک معروف شد. :

مجلهٔ تایم در ۳ ژوئیهٔ ۱۹۳۹، تصویری که احتمال می‌داد متعلق به هوک باشد را منتشر کرد، اما زمانی که اشلی مونتاگو، منبع این تصویر را پیگیری کرد، متوجه شد که هیچ ارتباط قابل اثباتی با هوک ندارد، به علاوه مونتاگو دریافت که توصیف‌های مکتوب دربارهٔ ظاهر هوک همگی به یکدیگر شبیه‌اند ولی با تصویر چاپ شده در مجلهٔ تایم هم‌خوانی ندارند.

Report this page